Foto 1/4
Foto 2/4
Foto 3/4
Foto 4/4

Omschrijving

Verschillende loodsen in oprichting, op centrale ligging, nabij de autosnelweg

Deze nog te bouwen loodsen zullen instapklaar zijn op 1 december 2018. Deze ruime loodsen (van 142m² tot 288m²) hebben een uitermate gunstige ligging: langs de Brugsesteenweg, op zo'n 5 minuten van de E40, met op- en afrit in Jabbeke. Ze bevinden zich in een groepering van 16 loodsen, voorzien van parkeerruimte vóór de loods en voldoende manoeuvreerruimte voor het op- en afrijden, van zwaar vervoer, via de grote oprijlaan. De loodsen zijn geïsoleerd en opgetrokken in een stalen skeletbouw, ingevuld met paneelelementen uit beton en metaal. Het hoge dak bezit een lichtstraat om daglicht binnen te trekken, verder is deze ruimte voorzien van water, laagspanning (220 V), drijfkracht (380 V), septische put, internet en telefonie. Als extra troef beschikt deze opslagruimte over een hoge sectionale poort met een aparte deur en raam.
Prijs 3 euro/m2/maand excl. 21% BTW. Neem vrijblijvend contact met ons op, voor meer informatie (plannen, oppervlakten, ...)


Algemene informatie

: Brugsesteenweg 209
8460 Oudenburg
: Van € 463 tot € 909
Units: 11

Overzicht

Ref Model Type Woonopp Terras Slaapkamers Prijs
LOODS 2 - Opslagruimte - - - Verhuurd
LOODS 7A - Opslagruimte - - - Verhuurd
LOODS 8A - Opslagruimte - - - Verhuurd
LOODS 8B - Opslagruimte - - - Verhuurd
LOODS 9 - Opslagruimte - - - Verhuurd
LOODS 10A - Opslagruimte - - - Verhuurd
LOODS 10B - Opslagruimte - - - Verhuurd
LOODS 11 - Opslagruimte - - - Verhuurd
LOODS 12 - Opslagruimte - - - Verhuurd
LOODS 13 - Opslagruimte - - - Verhuurd
Loods 7B - Opslagruimte - - - Verhuurd
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]