Foto 1/10
Foto 2/10
Foto 3/10
Foto 4/10
Foto 5/10
Foto 6/10
Foto 7/10
Foto 8/10
Foto 9/10
Foto 10/10

Omschrijving

Ruime, lichtrijke handelsruimte centrum Eernegem

Deze grote handelsruimte (170 m²) is gelegen in het centrum van de gemeente Eernegem. Enkele kenmerken zijn de grote open ruimte van 120m² die naar eigen behoeften kan ingericht worden, op eenzelfde niveau is er eveneens een afzonderlijke "vergaderruimte" en afgezonderd bureel, een ingerichte berging (met schappen), keuken, apart toilet .

De voorgevel is gelegen op het Zuiden en voorzien van grote raamopeningen om heel wat licht binnen te trekken. Dit geldt eveneens voor de vele grote ramen op de achtergevel. Om oververhitting te vermijden in het handelspand, is het raam voorzien van zonnewering. Het verwarmingssysteem is een verbrandingsketel op aardgas, elektriciteit wordt aangeleverd door de zonnecellen op het dak.

Via de poort vooraan en de oprijlaan op de zijgevel is er toegang tot de "achterkant", deze biedt de mogelijkheid om een 10-tal wagens te parkeren.U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]