Foto 1/5
Foto 2/5
Foto 3/5
Foto 4/5
Foto 5/5

Omschrijving

Residentie Urbisol / Erkende assistentiewoningen in hartje Beernem

Residentie Urbisol omvat nieuwbouw assistentiewoningen, centraal gelegen te Beernem, tussen Gent en Brugge, en sluit aan bij de verfraaiingswerken die zullen plaatsvinden aan het station en zijn omgeving.

.Er is keuze uit 3 1-slaapkamerappartementen, alle andere zijn 2-slaapkamerappartementen.

In dit mooie complex van erkende assistentieflats zal er een wellness met binnenzwembad en infra-rood cabine, ruimte voor een kinesist, brasserie met zuidgericht terras en een gezellige binnentuin aanwezig zijn, ongetwijfeld een meerwaarde voor deze groepering van assistentiewoningen.

Residentie Urbisol zijn erkende assistentiewoningen waarbij slechts 12% BTW, geen onroerende voorheffing en aankoop in volle eigendom van toepassing zijn. Bovendien is er ook nog de investeringswaarde: een dergelijk bouwproject op een toplocatie biedt u gegarandeerd een mooi rendement op, een zekerheid naar de toekomst toe.

Met reeds 30 jaar ervaring in de zorgsector, staat Community Building garant voor de uitbating van de flats.

De architectuur van Residentie Urbisol is strak, eigentijds en kent door het gebruik van moderne materialen een unieke uitstraling. Masimmo Vastgoed heeft de laatste jaren al enkele gelijkaardige, moderne projecten gerealiseerd met een vernieuwend materiaalgebruik, een strak lijnenspel en het gebruik van de nieuwste technieken.

De locatie voor het project is zorgvuldig gekozen en is dan ook voor ieder een must. Het is een plek om rustig te wonen of tijd door te brengen met de familie of andere bewoners. In de buurt zijn er het station, wandelparken en winkels.

Binnenin mag u zich verwachten aan een ruim appartement met terras en een kwaliteitsvolle afwerking.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]