Foto 1/11
Foto 2/11
Foto 3/11
Foto 4/11
Foto 5/11
Foto 6/11
Foto 7/11
Foto 8/11
Foto 9/11
Foto 10/11
Foto 11/11

Omschrijving

Luxueus en groot 4 slk duplex appartement nabij het centrum

Dit ruime duplex-appartement is gelegen in het nieuw gebouwde 'Residentie De Doncker', vlakbij het centrum van Gistel. De architectuur van Residentie De Doncker is strak en eigentijds en kent door het gebruik van moderne materialen een unieke uitstraling.
Het appartement is naar eigen wensen in te richten: verdere afwerking naar persoonlijke stijl, behoeften en comfort is mogelijk. Het appartement is standaard van een hoogwaardige afwerking met een hedendaagse uitstraling. Op het niveau +3 komt men binnen in een inkom met plaats voor een vestiairekast, verder is er een groot Zuid-gericht terras bij de leefruimte, een open volledig ingerichte keuken met berging, een slaapkamer met terras en badkamer. Op het niveau erboven liggen 3 kamers (die ev de functie van dressing, bureau, logeer- en/of slaapkamer kunnen vervullen). Eveneens is hier een volwaardige badkamer voorzien. Binnenin mag u zich verwachten aan een ruim appartement met een kwaliteitsvolle afwerking, en technieken die het comfort en de woonkwaliteit verhogen.

Aankoop onder btw-stelsel en registratierechten. De aankoop van een individuele garage met kantelpoort is eveneens mogelijk. Fietsen opbergen kan in een gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]