Foto 1/3
Foto 2/3
Foto 3/3

Omschrijving

Ruim, energiezuinig nieuwbouwappartement met groot terras

Dit appartement is gelegen in residentie 'Alouis' te Lichtervelde. De ligging vlakbij het knooppuntenstation van Lichtervelde alsook nabij de autosnelweg maakt van dit project een zéér centrale uitvalsbasis. Verder heeft u als inwoner tal van winkels en voorzieningen binnen handbereik.

Het appartement zelf bestaat uit een living met eet-en zithoek en volledig ingerichte keuken, hal; badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en ligbad, 2 mooie slaapkamers waar men telkens een dubbel bed alsook kleerkast kan plaatsen, gastentoilet en berging. Als kers op de taart heeft u achteraan een aangenaam terras van maar liefst 22 m². Appartement staat momenteel in ruwbouw en kan nog volledig opgedaan worden naar eigen smaak volgens lastenboek. Ondergrondse garages beschikbaar aan 25.000 € of 30.000 € exclusief kosten naargelang grootte.

Daar we energiezuinigheid belangrijk vinden hebben we ons hier in dit project extra op gefocust. Bij elk appartement zijn er 4 zonnepanelen in de prijs inbegrepen. Hierdoor komen we aan een zéér laag e-peil.

Dit appartement is zowel interessant voor eigen bewoning (mogelijkheid om te kopen aan 6% BTW) alsook als investering (goede ligging om te verhuren + mooi rendement)!U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]