Foto 1/1

Omschrijving

5 nieuwbouwwoningen in pastorie stijl met 3 slaapkamers

Deze smaakvolle nieuwbouwwoningen bevinden zich op de grens van Ichtegem en Torhout. Door een variatie van geveluitstraling krijgt iedere woning een uniek en charmant karakter. Iedere woning wordt volledig opgedaan naar smaak van de klant en beschikt over een zeer aangename en lichtrijke leefruimte met langs beide kanten ramen.

U heeft een inkomhal met gastentoilet, sublieme leefruimte met open keuken met kookeiland en aansluitende berging/wasplaats. Op de eerste verdieping zijn 3 volwaardige slaapkamers, de badkamer met ligbad en inloopdouche, berging en toilet. Er is tevens een zolder aanwezig die u eventueel ook kunt benutten.
Achteraan de woning is er een knusse tuin van +/- 50m².

Een aantal woningen beschikken over een garage, voor de andere woningen kan er een afzonderlijke garagebox bij aangekocht worden alsook zijn er afzonderlijke standplaatsen beschikbaar.

Er wordt ook extra aandacht besteed aan de energiezuinigheid van de woningen, zo werken we met een hoogwaardig ventilatiesysteem type D en zijn er standaard zonnepanelen voorzien op het dak van de woning.

VERRASSEND RUIM EN NIEUW WONEN!!

Prijzen vanaf 279.000 euro exclusief garage, BTW en kosten. Contacteer ons voor plannen en lastenboek.

Momenteel mogelijk om 4 van de 5 woningen aan 6% BTW aan te kopen mits voldaan aan de voorwaarden, UNIEKE KANS!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]